Varan är nu placerad i bokningen!

Du finner din bokning högst upp till höger på hemsidan.

Stäng

Incorent AB

Vi Fixar Dina Behov av Proffsmaskiner!

IncoRent AB är ett snabbt växande maskinuthyrningsföretag med hög servicenivå.  I Södra Hälsingland har vi vårt hjärta med depåer i Alfta, Bollnäs och Söderhamn, men vi levererar gärna ut våra maskiner till kunder i Svealand och södra Norrland. Vi har ett fullservicesortiment av maskiner och utrustning samt förbrukningsvaror tillgängligt i våra depåer och butiker samt via utkörning. 
Vi levererar gärna direkt dit våra kunder behöver. Hör av dig direkt till oss så kan vi ta fram ett förslag för just ditt projekt.

Vi finns tillgängliga dygnet runt via vår JourService om du behöver maskiner, utrustning eller tillbehör. Ring oss på 0270 - 20 21 00 så löser vi det.

Vår Affärsidé

Med glädje och hög service  tillhandahåller vi proffsmaskiner och kunskap
som gör 
hemmafixare, industriarbetare och samhällsbyggare
effektivare och deras arbetssituation mer trygg.

Vårt löfte till våra Kunder.

- Vi Fixar det     
Vi finns tillgängliga för att lösa våra kunders behov av utrustning när de behöver den och vart de behöver den. Vi hjälper dem i gång med det de hyr av oss och förser våra kunder med det förbrukningsmaterial de behöver. 

- Vi har Proffsprylar    

Vi har Maskiner och utrustning av hög kvalité, som är nyservad och som har instruktioner och förteckningar med sig. Under devisen ”köp inte billiga kopior när du kan hyra proffsprylar av oss” överträffar vi våra kunders förväntningar

- Vi är Samhällsbyggare     
Vi är med och bygger och utvecklar vår stad och region där vi verkar. 
Vi värnar om vår stad, vår framtid och allas möjligheter att utvecklas och förverkliga sina ”byggplaner”. Med en hög grad av service och genom att skapa mötesplatser och vara engagerad i nätverk bidrar vi till att utveckla nya tillväxtföretag. 

Grävmaskin Kubota 1,9 ton

Grävmaskin Kubota 1,9 ton

Art.nr: 21-13116

Bomlift rakbom 20m

Bomlift rakbom 20m

Art.nr: 76-50004