Varan är nu placerad i bokningen!

Du finner din bokning högst upp till höger på hemsidan.

Stäng

Hyrtoaletter

IncoRent är också er leverantör av tillfälliga toalettlösningar och service när ni behöver få en snabb och smidig hantering av era behov.

Vi levererar gärna våra hyr toaletter till Husbyggen, bröllop, födelsedagsfester, idrottsevenemang, festivaler, konserter, midsommarfester, kräftskivor, badrumsrenoveringar, badplatser eller till nått annat tillfälle när det behövs en extra toalett.

Vi har vanliga mobila toaletter med tank som passar in i alla sammanhang där det behövs en toalett men det finns ingen möjlighet att koppla in den på befintligt avlopp. Dessa toaletter behöver ingen som helst inkoppling till el eller avlopp. Beroende på modell klarar toaletten 700 - 1000 besök. Toaletterna är utrustade med en dispenser med handtvättmedel och en hållare med en stor toalettrulle.

Våra populära urinoarer är en perfekt avlastning till de evenemang som har många besökare och där det serveras mycket drycker. Den vanligaste modellen är en fristående "strut" som kan klara av 4 besökare på en gång. Att den är öppen gör att den klarar av 80 besök per timme. Denna modell kan användas som tanktoalett och även kopplas in på avlopp.

Vi kan även erbjuda er godkända handikappanpassade toaletter. Vi har oisolerade toaletter som lämpar sig för sommarbruk till badplatser eller evenemang. Lätta att placera ut och de kräver inga anslutningar till el eller vatten.

Med ett serviceavtal kan ni koppla av och låta oss ta hand om skötsel och leveranser.

Vi kan även hjälpa till med belysning, staket, avspärrning, omklädningsrum och mycket annat.               

Vi finns tillgängliga för att lösa våra kunders behov av utrustning och maskiner när det behövs och där det behövs. Vi hjälper dem i gång med det de hyr av oss och förser våra kunder med det förbrukningsmaterial de behöver.                      

Se mer om vårt utbud och service på www.hyrtoaletten.se  eller ring oss på 0270 – 202 100.

Är du riktigt nödig så mejla oss på toa@incorent.se så ringer vi upp dig snarast.

Toalett 1 mans

Toalett 1 mans

Art.nr: 932511

Toalett vagn 1 mans

Toalett vagn 1 mans

Art.nr: 9351110

Hygien bod

Hygien bod

Art.nr: 93-11020